Olfacte


Sempre hi ha una olor especial que ens trasllada als bons moments que hem viscut. Andalusia va ser un lloc especial on cada olor ens porta a reviure aquells moments feliços en grup, l’olor que hem escollit és la tarongina.

Granada és una ciutat bohèmia on pots trobar moltes cultures i on cada carrer et sorprens amb les coses que arribes a veure. Aquest esperit bohemi és el que ens va cridar més l’atenció, ja que, mai havíem vist una imatge com aquella plena d’artistes de carrer. L’olor de tarongina ens transporta aquell lloc amb un aire misteriós que nosaltres ens miraven sorpresos descobrint a cada pas noves coses.

Els dos hem concordat que el lloc on ens imaginàvem era a un teteria. Un local on es respirava la tranquil·litat amb una decoració amb tendències d’arquitectura àrab que ens acompanyava a crear aquest sentiment plàcid i serè on ens rodejava i ens omplia d’aquest aire amb olor a tarongina. Durant tota l’estança a Granada ens miràvem aquesta ciutat amb una mica de misteri, era un lloc nou per nosaltres, les coses que veiem, l’olor, l’arquitectura i la gent, segurament no ho havíem vist mai per això podríem definir-ho com un descobriment, un pas per conèixer noves coses i ampliar els nostres horitzons. Tot això ens transmet aquesta olor tant misteriosa, com la ciutat, i com he dit abans sobretot ens localitzem a la teteria on vam prendre tes que segurament mai havíem sentit a parlar ni provat.